Üdvözöljük a honlapunkon!
Minden az első chili fesztivállal kezdődött 2011-ben.
Megkóstoltam egy Chocolate Habanero-t, az intenzív illat-íz azonnal magával ragadott.
Ekkor még korlátozott volt a hozzáférés ezekhez a paprikákhoz, így az interneten külföldről rendelt magokból elkezdtem magam termelni és feldolgozni.
Pozitív vissza jelzéseken felbuzdulva neki láttunk párommal erősebb illetve enyhébb szószok, krémek, valamint savanyúságok készítésébe.
Jelenleg 300m2 fólia alatt illetve 200m2 szabad földön termelünk chili paprikákat valamint savanyúságainkhoz jalapenot, uborkát, cukkinit, görögdinnyét illetve lecsó krémhez több fajta paradicsomot, paprikát.
Termékeinkhez igyekszünk a lehető legtöbb hozzávalót magunk megtermelni, így az alap hozzávalók mellett hagyma, fokhagyma és fűszerek is gazdagítják a kertünket.
Ezúton is szeretném megköszönni párom és a családom támogatását, nélkülük nem jöhetett volna létre egyetlen termékünk sem.